fredag 24 maj 2013

Mörker i ljus


Ser du pricken!
Det lilla, lilla ljuset?

Det som rör sig in mot mångatan.

Nej, jag hoppas nog du ser annat.
Ändå fastnar jag för sådant.

En sån liten prick
som jag
.

16 kommentarer:

 1. Ja, du fastnar för sådant, gulle dej. Själv tar jag för givet att det är ett dammkorn på skärmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Gulle dej, säjer jag oxå!

  SvaraRadera
 3. Pricken ser jag inte men jag ser dig tror jag.

  SvaraRadera
 4. Jo men visst är den där, jag ser den och annat.

  SvaraRadera
 5. Jag ser den. Det var det första jag såg. Du lyser i mörkret saqer.

  SvaraRadera
 6. En liten prick med stora ord. Fint.

  SvaraRadera
 7. Såg precis att du kommenterat en ändring jag gjort i en tidigare text. Jo, jag tror att jag hade gjort precis så som du skrev. Har tyvärr inte sparat orginaltexten, gör sällan det. Och så såg jag att jag inte hade skrivit något här, trots att jag har läst texten flera gånger och gillar den. Vilken tur att det finns folk som du, så att alla prickar slipper vara osedda!

  SvaraRadera
 8. Helt klart en prick vi inte vill vara utan! Tack för din kommentar på dagens text också, jag börjar hitta tillbaka till mina ord, det känns bra!

  SvaraRadera
 9. Hallå! Fint! Nu är det minsann jag som letar livstecken... Gott nytt år till dig!

  SvaraRadera
 10. Jag saknar dig så oändligt, du min barfota vän i livet.
  Jag saknar dig, det gör så ont.

  SvaraRadera
 11. Tänker på dej...o att du aldrig steg av tåget i Örebro ....

  SvaraRadera