onsdag 26 januari 2011

Walkabout

På vägen gjorde vi ett kortare stopp i Singapore - bästa och billigaste flygrutten! På kvällen umgicks vi med en familj vi mött på en liveaboard båt förra vintern. Det blev en god middag och lite kvällsmys innan det var dags att fånga lite skön sömn inför nästa etapp.
På morgonen efter purrning och härlig frukost erbjöd dom sig att köra oss ut till flygplatsen. Väldigt uppskattat. Sissi som hade fått nästan blödande skavsår after alla transithallar fick ett par nästan nya jogging dojor av Carol. Johnny och Carol ska flytta till Japan i januari så vi tog ett lite vemodigt farväl och lovade varandra att "komma förbi nästa gång"...

Under inflygningen mot Cebu kunde man se precis hur långt motorvägsbygget mot Boracay hade kommit. Det blev som en tidsmätare för oss som inte varit här på över två år nu. Tyvärr kom vi ett par månader för tidigt för att ha någon glädje av den nya vägen förklarade taxichauffören för oss sedan. Tur för oss hade han iaf AC i bilen så den dryga timmen i taxin kändes ändå helt ok.
Känslan när man får bläddra upp motsvarande 40 spänn för kalaset är som att få nytt syre i ådrorna, I tell you!

*

3 kommentarer:

  1. Härligt, jag tror dig! Texten kändes väldigt trovärdig och jag gillade sista meningen en massa!

    SvaraRadera
  2. Ironi? Vad vill du säga, Saqer?

    SvaraRadera
  3. En liten prolog bara, resten låg redan beskrivet hos marmoria..;)

    SvaraRadera